Destekçilerimiz bizim kahramanlarımız.

Robert Kolej, öğrencilerine sağladığı benzersiz eğitim sayesinde 158 yıldır Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmayı sürdürmektedir. Bu ayrıcalığı sağlayan kahramanlar arasında öğretmenlerimiz, okul yönetimi ve çalışanlarımız başta gelmektedir. Ancak bu başarıda onlar kadar payı olan başka kahramanlarımız da bulunmakta: Destekçilerimiz.

Kuruluşundan beri hayırseverliğin eğitimdeki gücüne bir örnek oluşturmuş köklü okulumuzun en büyük destekçileri değerli mezunlarıdır. Okulumuza kuvvetli gönül bağları olan mezunlarımızın daimi bağışları, Türkiye’nin her yerinden gelen yetenekli öğrencilere Robert Kolej’de öğrenim görme fırsatı sağlamaktadır. Küçük büyük her bağış, yeni nesillere sürdürülebilir ve nitelikli bir eğitim olanağı vermektedir.

Mezunlarımız ve eğitimin önemine inanan tüm destekçilerimiz sayesinde okulumuzun burs fonu ve mali yardım imkanları gelişmektedir. Şu anda okulumuzda her dört öğrenciden biri burslu okumaktadır.

Kolay ve Güvenli Bağış

Bulunduğunuz ülkeye göre ilgili bağış formlarına ve detaylara aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz. Tıkladıktan sonra ulaşacağınız detay sayfaları yalnızca İngilizcedir. Bağış yapmaya Türkçe dilinde devam etmek isterseniz 0212 263 42 39 numaralı telefondan Kurumsal Geliştirme Ofisi'ni arayabilir, ya da sizinle iletişime geçmemiz için alumni@robcol.k12.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Öğrenciler 55 farklı şehirden geliyor; 273 öğrenci burslu

Bağışçılarımız sayesinde maddi imkanlarından bağımsız olarak ülkemizin 55 farklı şehrinden 1042 öğrenci Robert Kolej çatısı altında bir arada bulunur. Bu öğrencilerin 273’ü okulumuzdan mali destek almaktadır. Yapacağınız bağış ile bir öğrenciye Robert Kolej’de öğrenim görme fırsatı sağlayarak hayatını değiştirebilirsiniz.

Bağışçılarımızın son yıllarda isimlendirdiği ve okulumuza kazandırdığı bina ve eğitim alanlarından bazıları:
BAĞIŞ YAPMAK İÇİN

Türkiye ve diğer ülkeler / ABD / İngiltere

İbrahim Bodur, RC 50

"Robert Kolej’e bağış yapıyorum çünkü seni sen yapanlara dönüp yatırım yapman gerektiğine inananlardanım. Minnetimizin, sorumluluğumuzun ve gönül borcumuzun bir göstergesi bu.”

Okul ücretleri eğitim giderlerinin yalnızca %53'ünü karşılamakta ve kalan miktar okula yapılan bağışlarla giderilmektedir. Bu nedenle bağışlar okul için hayati bir önem taşımaktadır.
Geliştirme Ofisi

Bağış yapmak için lütfen bizimle iletişime geçin.