Pınar Kür Yazarlık Serüveni Hakkında Konuştu

Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı bölümü, yeniden bir yazar söyleşisi etkinliği düzenledi. Robert Kolej, 14 Şubat Perşembe günü, Pınar Kür RC YÜK 63'ü ağırladı. Kendisini eski okulunda misafir etmek RC ailesi için mutluluk verici bir deneyimdi.

Yazar, söyleşide ağırlıklı olarak yazarlık serüveni ve "Bir Deli Ağaç" öykü kitabı üzerinde durdu. Lise 11. sınıf öğrencilerimizin tamamının katıldığı etkinliğimizde Pınar Kür, öğrencilerimizin sorularını içtenlikle yanıtladı ve söyleşi sonrasında öğrencilerimizin kitaplarını keyifli bir sohbet eşliğinde imzaladı.