İletişim Bilgileriniz Güncel mi?

RC ve mezunları hakkında en son haberlere ulaşmak için iletişim bilgilerinizin güncel olduğundan emin olun.

İletişim bilgilerinizi RC Community System’den kolayca güncelleyebilirsiniz. Linke tıklayın ve RC Geliştirme Ofisi tarafından size gönderilen kullanıcı adı ve şifreyi girin. Daha sonra gerekli alanlarda değişiklik yapabilirsiniz. Kullanıcı adı ve şifrenizi bilmiyorsanız “forgot password” alanını tıklayarak bir şifre oluşturun. Bu işlemleri yapmanıza rağmen sisteme giriş yapamıyorsanız kaydınız olmayabilir. Bu durumda bize, alumni@robcol.k12.tr adresine, email yazabilirsiniz.

Kampüs Ziyaretleri

Okula giriş ve çıkışlarda kimliğinizi veya resimli mezun kartınızı yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Her mezun yanında 2 misafir getirebilir.

Ziyaret saatleri

Hafta içi 7:00 - 21:00

Hafta sonu 7:00 - 21:00

Kütüphane Saatleri

Pazartesi - Perşembe 15:45 – 17:45

Cumartesi 9:30 – 17:00

Mezunlarımız yanlarında en fazla 2 misafir getirerek spor alanlarını kullanabilirler. Spor alanlarının kullanımının öncelikli olarak öğrencilere ayrıldığını, antrenman ve ders saatlerinde kullanılamayacağını hatırlatmak isteriz. Belirtilen saatlerin dışında kampüsü ziyaret etmeniz gerekiyorsa Geliştirme Ofisi ile 0212 263 4239’u arayarak bağlantıya geçmenizi rica ederiz.

Mezun Dernekleri
RKMD
Robert Kolej Mezunlar Derneği
RCAAA
Robert College Alumni Association of America
İsmail Cem, RA 57
Dışişleri Eski Bakanı

“Robert Kolej bize özgüven kazandırdı. Eğitimcilerimiz bizi düşünmeye, kendimizi ifade etmeye ve fikirler öne sürmeye teşvik etti. Robert Kolej bize özgürlük, özgürlük arayışı ve özgür ifade anlayışını kazandırdı.”

RC Geliştirme Ofisi

Bize ulaşın