Okulumuz sağlık hizmetleri için Acıbadem Sağlık Grubu ile çalışır. Robert Kolej Sağlık Merkezi 7 gün 24 saat en az bir sağlık personeli ve mesai saatleri içinde bir doktor ve iki hemşireyle hizmet verir ve ufak yaralanmalardan ciddi sağlık problemlerine kadar her türlü acil duruma müdahale edecek ekipmana sahiptir. Ayrıca gerektiğinde en kısa zamanda ambulans temin edilmesi sağlanır. Müşahede altında tutulması gereken hastalarımız yatarak tedavi edilebilir.

Öğrencilerin kısa ve uzun dönemli hastalıkları yakından takip edilir, olası salgın veya hızlı yayılan bir hastalık durumunda yapılacaklar konusunda öğrenciler bilgilendirilir. Ayrıca belirlenmiş aşı takvimine uygun aşılama programları uygulanır.