Öğrencilerimizi, kendilerine başarılı bir gelecek kurabilmeleri için gerekli bilgi, beceri ve deneyimle donatır, genç bir insanın gelişimini etkileyen her alanda (entelektüel, fiziksel, sosyal, ahlaki ve duygusal) hak ettikleri ilgiyi görmelerini sağlarız.

RC öğrencilerinin:

·    Analitik ve eleştirel düşünce becerileri geliştirmelerine,

·    Yeni bilgi ve beceriler edinirken, öğrenmelerinin yetki ve sorumluluğunu aldıklarını göstermelerine,

·    İngilizce ve Türkçe dillerini akıcı olarak kullanmalarına,

·    Haklarını korumalarını ve kişisel farkındalığa sahip olmalarına,

·    Sağlam karakterli ve dürüst olmalarını sağlamaya gayret ederiz.

Öğrencilerimize, Türkiye’de veya yurt dışında devam edecekleri başarılı bir yüksek öğretim hayatına hazırlamak için güçlü bir öğretim programı ve onu tamamlayan kapsamlı bir ders dışı etkinlikler programı sunarız.