Robert Kolej, öğrencilerine matematik, doğa bilimleri ve diğer tüm disiplinlerde güçlü bir altyapı kazandırmak üzere tasarlanmış bir program sunar. Program, ders-dışı etkinlikler, iyi oluş müfredatı ve spor aktiviteleri gibi bir dizi özel çalışmayla tamamlanır, böylece öğrencilerin var olan ilgi alanlarını fark etmelerine ve yeni merak alanları keşfetmelerine, topluma hizmet ederek öğrenme deneyimleri edinmelerine olanak sağlar. Robert Kolej geleneksel programını yaratıcılığa, yenilikçiliğe, risk alma ve sosyal girişimciliğe verdiği önemle pekiştirir. Öğrencilerimize iş birliği içinde çalışmayı, disiplinler arası bağlantılar kurmayı ve farklı ortamlarda iletişim becerilerini etkin şekilde kullanmayı öğretiriz. İngilizceyi akıcı bir şekilde konuşmalarının önemini vurgular ve bunu başarmalarına öncelik veririz.