Kendimizi Türkiye’deki ve dünyadaki en başarılı okullarla karşılaştırır, buna göre değerlendiririz. Robert Kolej’in küresel ölçekte kendine kıstas olarak aldığı bir okul listesi vardır. Bu okullar başarı düzeyleri veya seçkin programlarıyla Robert Kolej’e örnek olabilecek okullardır. Kıstas alınan okullar etkili olma, örnek teşkil etme ve en iyi okul ortamına sahip olma anlayışımızı geliştirebilme kapasitelerine göre seçilir. Öğrencilerimizi Türkiye’de ve yurtdışında yaşayabilecek, hayata hazır dünya vatandaşları olarak yetiştiririz.

Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı sistemimiz örnek alınacak kalitededir.

Dünyanın en rekabetçi üniversitelerine kabul alma performansımızı, kendimize kıstas aldığımız okullarla karşılaştırırız.