Okul Müdürü’nden COVID-19 ile İlgili Mesaj

Değerli Arkadaşlar, Meslektaşlarımız ve Web Sitemizin Ziyaretçileri,

Robert Kolej yüksek standartlardaki akademik programına odaklanırken, tüm RC ailesi için sağlıklı ve güvenli bir ortam sağlama taahhütünü yerine getirmeye çalışmaktadır.

2020-21 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimizi yeniden görmek için sabırsızlanıyoruz. Yeni yılda ders ve etkinliklerimize uzaktan eğitim ile başladık. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’nın yönergeleri yüz yüze eğitime izin verdiği zaman kampüsümüzü açmayı planlıyoruz.

Yeni eğitim ve öğretim yılı için kampüsümüz ve müfredatımız RC ailesinin sağlığı ve güvenliği gözetilerek hazırlandı. Eğitimde mükemmellik standardını yakalamaya devam ederken; bir yandan da öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızı korumamızı sağlamaya yönelik değişiklik ve düzenlemeler yapıldı. COVID-19 Müdahale Ekibimiz ise pandemi süresince gerçekleşebilecek çeşitli senaryolar için rehberler hazırladı.

Güncel tıbbi konular için T.C. Sağlık Bakanlığı, DSÖ, US CDC ve EUCDC gibi kurumların web sitelerine bakmanızı öneririz. Öğretmenlerimiz, çalışanlarımız ve öğrencilerimiz intranet üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilirler; velilerimiz ise Veli Portaline bakabilirler.

Robert Kolej olarak Türkiye, Amerika ve dünyanın dört bir yanında korona virüsünden etkilenen ailelere geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Saygılarımla,

Adam Oliver