Okul Müdürü’nden COVID-19 ile İlgili Kısa Mesaj

27 Mayıs 2020

Değerli Arkadaşlar, Meslektaşlarımız ve Web Sitemizin Ziyaretçileri,

Covid-19 salgınına önlem olarak, Milli Eğitim Bakanlığının talimatıyla tüm okullar ve Robert Kolej kapalı olacaktır. Haziran ayında okullar kapanana kadar uzaktan eğitimle öğretime devam edilecektir. 2020-21 eğitim yılı ile ilgili çalışmalar T.C. Milli Eğitim Bakanlığının ve T.C. Sağlık Bakanlığının görüşleri doğrultusunda belirlenecektir. Kurum olarak kamu sağlığını ve güvenliğini sağlayacak tüm planları destekliyoruz.

COVID-19 ile ilgili bazı bilgileri bu linkte paylaşıyoruz. Detaylı ve güncel tıbbi bilgiler için T.C. Sağlık Bakanlığı, WHO, US CDC ve ECDC gibi siteleri ziyaret etmenizi öneriyoruz. Konuyla ilgili olarak öğretmen, çalışanlarımız ve öğrencilerimize intranet aracılığı ile daha detaylı bilgileri ulaştırıyoruz. Velilerimiz ile Veli Portalımız üzerinden iletişim kuruyoruz.

Robert Kolej olarak Türkiye, Amerika ve dünyanın dört bir yanında korona virüsünden etkilenen ailelere geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Saygılarımla,

Adam Oliver

Okul Müdürü