Okul Liderleri

Monika Mraz

Kurumsal Geliştirme Direktörü

Monika, Eylül 2020’de Robert Kolej’e Kurumsal Geliştirme Direktörü olarak geldi; sorumluluk alanında mezunlarla ilişkiler, geliştirme ve Robert Kolej’in çeşitli iletişim konuları yer alıyor. ADB’de UNICEF, Conservation International ve Bronx Zoo gibi, kâr amacı gütmeyen çeşitli kurumlarda 15 yıldan fazla deneyime sahip. UNICEF’teyken Rotary International gibi uluslararası kuruluşlarla ortak çalışmalar yönetti, ayrıca 2014’de Filipinler’deki Haiyan tayfunu sonrasında 3 ay süren bir görev dahil olmak üzere birçok yere seyahat etti.

Monika, George Washington Üniversitesinden Uluslararası İş İdaresi lisans diplomasını aldı, üniversite yıllarında yüzme takımının ve sonra kürek takımının üyesi oldu. 2016’da eğitim hayatına dönerek Edinburgh Üniversitesinden Yüksek Lisans (Master) derecesini tamamladı ve Paris’deki ESSEC İş İdaresi Okulundan küresel yöneticilik sertifikası aldı.

Monika kampüste yeni olmasına rağmen, kampüs kedilerinden Luna şimdiden onu sahiplendi!

"RC topluluğunun bir üyesi olduğum için heyecan duyuyorum. Öğrencilere daha geniş olanaklar sağlayan çok sayıda önemli projeyi ve bursları destekleyen mezunlarımızı tanımak büyük mutluluk."

Monika Mraz