Topluluk olmaya ve birbirimize özen göstermeye önem veriyoruz. Robert Kolej’de öğrencilerin sahiplenme ve ait olma duygusunu ve özgün bir birey olarak ilgi gördüklerini hissetmelerini sağlarız.

Robert Koleji kampüsü, geniş Robert Koleji topluluğunun merkezi olarak, farklı kuşakların bir araya getiri ve aralarında güçlü bağlar oluştururur.

Robert Kolej öğrencileri, akranları ve geniş Robert Kolej topluluğuyla etkileşim halinde olarak demokratik değerleri ve uygulamaları öğrenir, vatandaşlık/toplumsal haklarını deneyimler ve hak sahibi olmanın hesap verebilirlik ve sorumluluk gerektirdiğinin farkında olurlar.

Robert Kolej, topluluğunun üyelerinin, öğrencilerin ve yetişkinlerin duygusal ve zihinsel sağlığının desteklenmesinde öncü bir rol oynamaktadır. Esenlik ve kişisel gelişim alanlarına vermiş olduğumuz önem, Kişisel Gelişim Programımızın (GROW) çatısı altında gerçekleşen iyi-oluş dersleri, toplum hizmeti ve danışmanlık gibi birçok çalışma ile kendini gösterir.

Liderlik ve sözlü iletişim gibi geleneksel becerilerin yanı sıra, öz yansıtma, empati ve etkin dinleme gibi çok önemli sosyal becerilerin de üstünde dururuz.