Geliştirme Ofisi

Otuz yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren Geliştirme Ofisi, Robert Kolej’in kaynak geliştirme çalışmalarını yürütür. Yıllık bağış kampanyası bunun en önemli örneklerinden biridir. Ofisimiz sınıf temsilcileri ve diğer gönüllülerden oluşan komitelerle çalışarak mezunlarımızı okul ve öğrencileri yararına bir araya getirmekte önemli bir rol üstlenir. Geliştirme Ofisinin diğer işlevleri arasında başta kurumsal iletişim olmak üzere, okul web sitesi ve sosyal medya yönetimi, mezunlar dergisi RCQ, çeşitli mezun etkinlikleri, sınıf buluşmaları, ve her yıl gerçekleşen “Homecoming” gibi özel günlerin organizasyonunu saymak mümkündür.

New York

Mütevelli Heyeti:

461 Fifth Avenue,

17th Floor New York,

NY 10017 USA

İstanbul

Robert Kolej

Kuruçeşme Cad. No.87

Arnavutköy - Beşiktaş 34345

İstanbul

Geliştirme Ofisi

Bağış yapmak için lütfen bizimle iletişime geçin.