Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı

Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı (YED) Ofisi yüksek öğrenimine yurt dışında devam etmek isteyen Robert Kolej öğrencilerine yardımcı olmayı amaçlar. Robert Kolej’de okuyan öğrencilerimize araştırma, karar verme ve başvurularını yollama, bu süreçte almaları gereken sınavlar konusunda danışmanlık yapılır. Bunun yanı sıra da yurt dışında yaz okuluna gitmeyi planlayan öğrenciler de bu ofisimize danışırlar.

Öğrencilerimiz ve velilerimiz danışmanlarla görüşmek üzere randevu alırlar. Aynı zamanda öğrencilerimiz test hazırlıkları için okul kütüphanesinden çalışma kitabı ödünç alır ve ofisimizin önündeki açık kütüphaneden yararlanırlar.

Sene içinde yurtdışından birçok üniversite temsilcisi ofisimize gelip okullarını tanıtır ve ilgilenen öğrencilerle tanışma fırsatı elde ederler.

RC öğrenci ve velileri:

Yurt Dışı Eğitim Danışmanlığı Ofisi’nden gelecek sunum ve duyurular için lütfen veli portalını kontrol ediniz.

Detaylı Bilgi