İKONLARA TIKLAYABİLİRSİNİZ

İlk Bakışta

RC Deneyimi

Farklı öğrenme becerilerine saygılı, ilgi alanları ve yeteneklerin desteklendiği bir anlayış.

RC’li Olmak Demek...

Joe Welch Ders Dışı Etkinlikler Direktörü/Almanca Öğretmeni

“Robert Kolej'i özel yapan birçok şey var ama birincil ve en önemlisi öğrencileri. Kampüs şahane ve yeri harika ama esas değerli olan bu muhteşem çocuklarla kurulan ilişki. Öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyen gençlere öğretme fırsatını elde ediyorum.”

Bilge Tayyar RC 20, Mezun

“Robert Kolej çok farklı kültürlerden insanlara ev sahipliği yaptığı için değişik fikirlerin yeşerebildiği bir yer. Öğrenciler, özgürce kendileri olurken başkalarına saygı göstermeyi de öğreniyorlar. Diğer okullardan farkı da burada yatıyor.”

Mehmet Uysal Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı

“Robert Kolej’in, tüm camiasına her zaman saygı duyması ve onlara güvenip değer vermesi, en önemli özelliklerinden biridir. Farklılıklara saygı duyar ve farklılıkları özgürlük ortamında yaşatabilir.”

“Robert Kolej’de hayatta yapmak istediğim şeylerin peşinden gitmem için cesaretlendirildiğimi hissediyorum. RC’de edindiğim arkadaşlarım hala en yakınımdaki insanlar. Onların desteği benim bugün olduğum insan olmamı sağladı.”

Nil Güral, RC 07, Biyomedikal Mühendisi, MIT

“Robert Kolejli olmasaydım, bu kadar başarılı olabilir miydim? Bilmiyorum. Ama bildiğim bir şey var ki, bugüne kadar yaptığım pek çok başarılı çalışmanın altında Robert Kolejli olmam var.”

Hüsnü Özyeğin, RA 63, İş İnsanı

“Geriye baktığımda bireyselliğin değerini bu sıralarda öğrendiğimi görüyorum. Her başarının ardında mutlaka bir mücadele olması gerektiğini, kestirme yollardan bir yerlere varılamayacağını yine buralarda öğrendim.”

İbrahim Betil, RA 64, Sivil Toplum Gönüllüsü

Tüm Duyurular