RC Quarterly

Kış 2020/2021 Sayısından

Robert Kolej’de 21. Yüzyıl Sanat Programı: Sanat Bölümü Başkanı ve Fotoğrafçılık Öğretmeni Alex Downs ile Sohbet

Kış 2020/2021 Sayısından

RCQ, RC’nin en yeni kulüplerinden birinin olan Sokak Sanatı Kulübün danışmanı Narciso Argüelles ile bir röportaj yaptı.

İlkbahar/Yaz 2020 Sayısından

Kapak konusu olan yazıdan yapılan bu alıntıda öğretmenler pandemi nedeniyle uzaktan eğitime geçiş dönemini anlatıyorlar.

İlkbahar/Yaz 2020 Saysından

Bu yıl Robert Kolej, Kurucular Haftası olarak adlandırılan ve okulun tarihçesinin kutlandığı bir etkinlik haftası düzenledi.

2019/2020 Kış Sayısından

Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcısı ve eski Müzik Direktörü Margaret Halıcıoğlu, son otuz senedeki Robert Kolej müzikalleri ile ilgili hatıralarını anlatıyor.

2019/2020 Kış Sayısından

Robert Kolej Okul Müdürü Adam Oliver; eğitim konusundaki görüşlerini, Robert Kolej'in vizyonunu ve Türkiye izlenimlerini paylaşıyor.

İlkbahar/Yaz 2019 Sayısından

Robert Kolej'de Teknoloji

RCQ, Robert Kolej'in teknoloji vizyonunu ve eğitimdeki pratik uygulamalarını inceliyor.

İlkbahar/Yaz 2019 Sayısından

Her şey Anderson Hall’un çatı katında başlamıştı

The Bosphorus bu yıl 60. yaşını kutluyor. Kurucuları gazetenin ilk yıllarını anlatıyor.

RCQ 53 Sayısından:

RC Ailesi için Ortak Alan

Okulun kalbinde, öğrencilerin sosyalleşebildiği, iş birliğini mümkün kılan yeni bir alan oluşturuldu: “RC Commons”.