Robert Kolej’de kampüs hayatının eğitici olması kadar eğlenceli, sağlıklı ve güven verici olmasını amaçlarız. Kişiliklerinin gelişiminde büyük önem taşıyan yılları burada geçiren ve yetişkinliğe burada adım atan öğrencilerimize gerekli duygusal desteği sağlamak da önceliklerimizden biridir.

Yurtlardan atletizm sahalarına, sanat stüdyosundan açık hava sınıflarına ve diğer ortak alanlara, kampüsümüz öğrencilerine öğrenmenin yanında, gelişme ve dostluklarını pekiştirme fırsatı sunar. Yurtlar okulun yaklaşık %20’sini oluşturan yatılı öğrencilere evlerinin güven ve sıcaklığını aratmayacak şekilde düzenlenmiştir. Burada hiç unutulmayacak dostluklar filizlenir ve yıllar boyunca güçlenir. Robert Kolej’de hareket hiç bitmez; 100’ün üzerinde aktivite ve kulüp, öğrencilerin yeni ilgi alanları keşfetmeleri ve becerilerini geliştirmelerine olanak tanır.

Su Doğa
Lise 11. sınıf öğrencisi

“RC’ye gelmeden önce bir konuyla ilgiliysem eğer, o konuda yetkin biri olmak için üniversiteye kadar beklemem gerektiğini düşünürdüm. Ancak RC’de hepimiz ilgilendiğimiz konularda yaşımıza bakılmaksızın gelişebileceğimizi ve en az bir meslek sahibi kadar etkili olabileceğimizi öğrendik. Şimdi etrafım gerek sanat, tarih, ekonomi gerekse matematik, kimya, biyoloji gibi konularda soru soracak olduğumda bana anında doğruluğundan şüphe etmeyeceğim cevaplar verecek arkadaşlarımla dolu. Öğrenciliğimiz dışında, hem çeşitli kulüplerle hem de kişisel çabalarımızla hepimiz farklı ilgi alanlarıyla dolu bireyler haline geliyoruz.”

Öğrencilerin %18'i yatılı kalıyor
100’ün üzerinde aktivite ve kulüp