Temel Değerler

Üstün Başarı

Robert Kolej, yüksek akademik standartları ve kaliteli öğretim programıyla üstün bir eğitim modeli sunarak Türkiye’ye hizmet etmeyi hedefler.

Ü

Liderlik

Robert Kolej, öğrencilerini yaşadıkları toplumda ve ulusta liderlik görevi almak ve bulundukları topluma katkıda bulunmak üzere hazırlar.

L

Denge

Robert Kolej fen bilimleri, beşerî bilimler ve ders dışı etkinliklerin denge içinde olduğu bir müfredat programı sunar.

Sorumluluk

Robert Kolej, öğrencilerinden özgürlüğün getirdiği sorumlulukları üstlenmelerini, okul yaşamının her alanında çok çalışmalarını, doğruluk ilkelerine uygun davranmalarını bekler.

Çok Yönlü Kültür

Robert Kolej farklı dillere ve farklı kültürlere açık olan eğitim anlayışıyla, öğrencilerinin başkalarının görüşlerine anlayış ve saygıyla yaklaşmalarını hedefler.

Ç