İletişim Bilgileriniz Güncel mi?

Robert Kolej mezunları kampüsü ziyaret edebilir. Aşağıdaki yönergeler, topluluğumuzun sağlığı ve güvenliği göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır. Mevcut öğrencilerimizin faydasını gözetirken, mezunların da kampüsümüzden faydalanabilmelerini istiyoruz.

Saatler

• Ziyaret saatlerimiz hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 08.00 - 21.00 saatleri arasındadır.
  • Mezunlar en fazla 4 misafir getirebilir.
  • Okula giriş yapmak isteyen mezunlarımızın giriş esnasında güncel kimliklerini göstermesi gerekir.
  • Dış mekan spor alanları, öğrenciler tarafından kullanılmadığı zamanlarda okul saatleri dışında kullanılabilir.
  • Kapalı spor salonu kullanımı ve rezervasyon detayları için bize alumni@robcol.k12.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
  • Platoyu kullanırken lütfen platonun girişinde belirtilen kurallara uygun davranın.
  • İbrahim Bodur Kütüphanesi: Mezunlarımızın kütüphane koleksiyonundan kitap ödünç alma kayıt ücreti 12 ay için 600 TL'dir. Mezunlar 3 haftalık süre zarfında aynı anda en fazla 2 kitap alabilirler. Mezunlar kütüphaneyi Pazartesi’den Perşembe’ye 15:45-19:45, Cumartesi günleri ise 9:30-17:00 saatleri arasında ziyaret edebilirler. Okul tatillerinde kütüphane saatleri değişecektir. Daha detaylı bilgi için lütfen library@robcol.k12.tr ile iletişime geçin.
  • Murat Karamancı Öğrenci Merkezi (MKSC): Mezunlar, MKSC'deki kantinden içecek ve yiyecek satın alabilirler.
  • Acil Durum Protokolleri: Kampüs içerisindeyken acil durum sirenini duyarsanız lütfen Murat Karamancı Öğrenci Merkezi otopark alanına gidiniz. Buluşma noktasına doğru yürürken lütfen ses çıkarmayın.
  • Kampüsü lütfen temiz tutun. Geri dönüşebilen çöpler ilgili kutulara atılabilir.
  • Kampüse evcil hayvanlar getirilemez.
  • Kampüste alkol kullanmak ve sigara içmek yasaktır.
  • Sorularınız için alumni@robcol.k12.tr adresine yazabilirsiniz.

“Reunion”lar

• Önemli yıl dönümlerinde sınıf toplantıları, öğrencilerin kullanımında değilken kampüste yapılabilir. RC'de “reunion” düzenlemeyi görüşmek için alumni@robcol.k12.tr adresine yazabilirsiniz.
Kampüs Ziyaretleri

Hafta içi 8.00 - 21.00

Hafta sonu 8.00 - 21.00

Mezun Dernekleri
RKMD
Robert Kolej Mezunlar Derneği
RCAAA
Robert College Alumni Association of America
İsmail Cem, RA 57
Dışişleri Eski Bakanı

“Robert Kolej bize özgüven kazandırdı. Eğitimcilerimiz bizi düşünmeye, kendimizi ifade etmeye ve fikirler öne sürmeye teşvik etti. Robert Kolej bize özgürlük, özgürlük arayışı ve özgür ifade anlayışını kazandırdı.”

Robert Kolej Kurumsal Geliştirme Ofisi

Bize ulaşın