Robert Kolej Öğrencisi

Robert Kolej, okulun temel değerlerini, dengeli bireyler yetiştirmeye adanmış bir eğitim kurumudur. Öğrencilerden akademik anlamda üstün başarı göstermelerinin yanı sıra; hayatı bütüncül bir yaklaşımla ele almaları, Robert Kolejde geçirdikleri yolculuk boyunca bu beş temel değeri yansıtan nitelikleri benimsemeye çalışmaları beklenir.

Öğrenciler, hem etik hem de akademik anlamda dürüst davranmanıyı, sağlıklı bir yaşam tarzını dengelemeyi, güçlü bir iletişimci olmayı ve gelişim odaklı bir bakış açısını benimsemeye teşvik edilir. Ayrıca, Robert Kolej öğrencileri, kültürel farklılıkların önemini, disiplinler arası bilginin gücünü, eleştirel düşünmeyi ve yaşam boyu öğrenmeye bağlılığı üstün tutarlar.

Bu beklenti bireyselliğin ötesine geçer ve öğrencilerin onurlu, topluma katkıda bulunan, değişim yaratan liderler olmalarını; çeşitli geçmişlere sahip insanlarla kapsayıcı bir şekilde iş birliği yapmalarını teşvik eder. Bu değerlerin kazandırılmasıyla, Robert Kolej, öğrencilerini sadece yüksek akademik standartları karşılayan değil, aynı zamanda sorumlu, şefkatli ve etkili küresel vatandaşlar olarak yetiştirmeyi amaçlar.