2023 - 2028 Stratejik Planımız

Bağlantıları Geliştirmek, Sürdürülebilirliği Sağlamak, Etkiyi Artırmak

Robert Kolej'in önümüzdeki 5 yıllık dönemi için hedeflerini gösteren stratejik planı, öğrenciler, mezunlar, mütevelli heyeti üyeleri, öğretmenler, veliler ve personel arasında aylarca süren iş birliği sonucunda ortaya çıkan vizyoner bir yol haritasıdır. Bu plan, Robert Kolej deneyiminin her yönünün öğrencilerimizi en üst potansiyellerine ulaşmaları için akıllıca tasarlandığını garanti eden eğitim felsefemizi yansıtır. Aynı zamanda eğitimde ileri görüşlü bir yaklaşımı temsil eder ve öğrencilerimizin birbirine bağlı bir dünyada başarılı olabilmeleri için temel değerlerimizle uyum sağlar.

Öğrencilerimizi Robert Kolej'in merkezine koyarken, bu plan bağlantıların ve temel değerlerin önemini vurgular. Bu değerler, RC öğrencilerini sadece akademik olarak başarılı değil, aynı zamanda bütüncül bir şekilde gelişmiş bireyler olarak şekillendirmede hayati öneme sahiptir. Akademik disiplinin ötesinde, planımız kampüsümüzün güzelleştirilmesi ve sürdürülebilirliği, güçlü mali yönetim ve iklim sorumluluğuna öncü bir bağlılığı destekler.

Robert Kolej olarak, topluluğumuzu bu yolculuğa katılmaya davet ediyoruz; bağlantı, yenilik ve sürdürülebilirliği topluluğumuzun temel direkleri olarak kutlayan bir geleceği şekillendirelim.

Strateji 1

Robert Kolej öğrencilerini merkeze alır.

Strateji 2

Robert Kolej eğitimi bütünsel bir mükemmellik ve etik liderlik geliştirmek üzere yapılandırılır, ders dışı etkinlikler ve iyi oluş programları bu amaca hizmet eder.

Strateji 3

Robert Kolej’de, ilham veren öğrenme ve öğretim yolculuğu, akademik olarak öğrencilerin potansiye lerinin en üst noktasına ulaşmasını sağlar.

Strateji 4

Robert Kolej yerleşkesi gelecek nesillere de ilham vermeye ve sahip olduğu okul binalarıyla Türkiye’nin önde gelen öğretim kurumu olmaya devam eder.

Strateji 5

Robert Kolej, finansal kaynaklarını genişleterek, eğitim hedeflerine ulaşmayı destekler.

Strateji 6

Robert Kolej, çevresel olarak sürdürülebilir ve yenileyici bir eğitim modeli geliştirmede ulusa ve ötesine öncülük eder.

2023-2028 Stratejik Planımız için tıklayın.

Detaylı Bilgi