RC'de Kariyer

Robert Kolej (RC) “iş imkânı” sayfalarına hoşgeldiniz. RC Türkiye’nin en üst başarı diliminde yer alan öğrencilere eğitim veren bir ortaöğretim kurumudur. Okulun eğitim dili Türkçe ve İngilizcedir.

Bu sayfalar RC hakkındaki sorularınıza cevap olacak nitelikte tasarlanmıştır. Lütfen öncelikle okulun RC Hakkında sekmesinin altında okul tarihçesine, okul değerlerine, ve sıkça sorulan sorular bölümlerine göz atınız.

RC’de öğretmenlik yapmak, İstanbul’da yaşamakla ilgili daha fazla bilgi için RC’de Öğretmenlik bölümüne bakınız.

RC’de idari pozisyonlarda çalışmakla ilgilenen adayların bu sayfalara bakmalarını rica ederiz.

Lütfen İş Olanakları bölümünü sıklıkla kontrol ediniz.