2020-21 Eğitim ve Öğretim Yılı Başladı

2020-21 eğitim ve öğretim yılı 31 Ağustos’ta çevrimiçi olarak düzenlenen bir törenle başladı. Okulun 157 yıllık tarihinde ilk kez bir açılış töreni çevrimiçi olarak düzenlenmiş oldu. Tören İbrahim Bodur Kütüphanesi’nde Okul Müdürü Adam Oliver’ın konuşmasıyla başladı, Türk Müdür Nilhan Çetinyamaç ve Öğrenci Birliği Başkanı’nın konuşmalarıyla devam etti. Sosyal Bilimler Bölümü Başkanı Esin Pulathaneli ise konuşmasını Gould’daki bir sınıftan yaptı. Törenin sunuculuğunu bir Lise 12. sınıf öğrencisi üstlendi.

Tören sonrasında zil çaldı ve kampüste İstiklal Marşı çaldı.