RC Öğrencileri "Charlie’nin Çikolata Fabrikası"nı Yeniden Yorumladı

RC öğrencileri 16 Aralık haftası boyunca Roald Dahl’ın "Charlie’nin Çikolata Fabrikası" adlı tiyatroyu sahneye koydular.

Oyun, bazıları çocuklarıyla aşırı ilgili, bazıları ise çocuklarına az ilgi gösteren ebeveynlerin hikayeleriyle kötü ebeveynliği konu alıyor. Roald Dahl’ın kendine özgü tarzıyla yazdığı eser, yazarın toplumdaki sorunlara gösterdiği sert tepki niteliğinde. Öğrenciler oyunu çağdaşlaştırırken, sahnedeki sanat eserlerini öğrenciler, öğretmenler ve mezunlar yarattı ve oyunun müziği de RC öğrencileri tarafından bestelendi.