2019 Mezuniyet Töreni

Bu yıl son sınıfı bitiren 222 öğrencimizin mezuniyet töreni, 18 Haziran Salı günü Konak Teras’ta düzenlendi.

Törenin açılış konuşmalarını Türk Müdür Nilhan Çetinyamaç ve Okul Müdürü Dr. Charles H. Skipper yaptılar. Mütevelli Heyeti üyesi Nihat Berker RA 67, konuk konuşmacı olarak Mütevelli Heyeti üyesi RA 60 Kenan Şahin’i kürsüye davet etti. Ödüllerin verilmesinden sonra rehber öğretmen Mehtap Kaya ve 2019 mezunları Önder Kaan Köseoğlu and Bahar Taş birer konuşma yaptılar.

Diplomalarını aldıktan sonra törenin kapanışında öğrenciler okul şarkısını söylediler ve keplerini havaya attılar.