Pazartesi Müziği

“Pazartesi Müziği”, öğrencilere ve öğretmenlere müzik yeteneklerini sergilemeleri için fırsat veren bir platform.

30 Eylül'de gerçekleşen en son konserde, L9 öğrencileri Sinan Tökmeci'nin gitar performansına Beliz Soyak vokal olarak eşlik etti. Daha önceki konserlerde 23 Eylül'de L11 öğrenileri Öncel Özgül, Halil Öztürk and Sarp Özdemir gitar ve piano performansı sergilemişlerdi.

16 Eylül’deki konserde ise matematik öğretmenlerimiz Andrew Tingleff klarnet, Berna Adatoz ise piyano çaldı. Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen etkinliklerde de 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin yanı sıra öğretmenler yer almıştı.