Pazartesi Müziği

“Pazartesi Müziği”, öğrencilere ve öğretmenlere müzik yeteneklerini sergilemeleri için fırsat veren bir platform.

11 Kasım'da gerçekleşen en son konserde, bir L11 öğrencisi piyano çaldı. Daha önceki konserlerde 4 Kasım'da Tim Koehn gitar, Sean Vander Meulen perküsyon, Francis van der Hoeven gitar ve Meghan Guss trompet; 14 Ekim'de fizik öğretmeni Cem Pulathaneli gitar; 23 Eylül'de L11 öğrencileri gitar ve piano; 16 Eylül’deki konserde ise matematik öğretmenlerimiz Andrew Tingleff klarnet, Berna Adatoz ise piyano çalmıştı. Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen etkinliklerde de 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin yanı sıra öğretmenler yer almıştı.