Müzik Master Class Buluşması

Dünyaca ünlü Point Two caz grubu müzisyenleri Christos Rafalides ve Petros Klampanis 24 Eylül’de okulumuza gelerek RC öğrencileriyle master class çalışması yaptılar. Çalıştay sırasında öğrenciler iki usta sanatçıya müzisyenlik ve caz hakkında sorular sordular, çeşitli enstrümanlar hakkında bilgi aldılar.

25 Eylül’de Point Two ikilisi, Forum’da bir konser verdi. Trompet virtüozu Şenova Ülker ikiliye eşlik etti ve coşkulu bir dinleyici grubuna caz ezgilerinden seçmeler dinlettiler.