“Okula Dönüş Günü" Gerçekleşti

Robert Kolej’de Eylül ayı geleneklerinden biri, ailelerin yeni ders yılına hazırlanmasına yardımcı olmak amacıyla düzenlenen "Okula Dönüş Günü". Normalde kampüste yapılan etkinlikler, bu yıl ilk kez sanal ortamda, farklı sınıf seviyelerine ayrılan üç ayrı tarihte gerçekleşti: 12, 19 ve 26 Eylül.

Programda önce idareciler ve rehber danışmanlar yaptılar. Sonra velilere ders dışı etkinlikler ve çocuklarının sınıfına özgü öğretim programları hakkında bilgiler verildi, her bölüm birer sunum yaptı. Bu etkinlikte veliler, çocuklarıyla ders yılı süresince çalışmalar yapacak olan öğretmenleri, rehber danışmanlarını ve idarecileri tanıma olanağı buldular.