Liselerin İşbirliğiyle Sosyal Sorumluluk Sempozyumu Düzenlendi

10. Liseler için Sosyal Sorumluluk Sempozyumu; Robert Kolej, İTÜ GVO Ekrem Elginkan Lisesi, Üsküdar Amerikan Lisesi, ALEV Okulları, Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi ve Terakki Vakfı Okulları Şişli Terakki Lisesi'nin ortak çalışmaları ile 2 Mayıs'ta düzenlendi.

Organizasyon komitesi 11 Robert Kolej öğrencisi ve diğer okullardan 14 öğrencinin katılımıyla oluşturuldu. Sempozyuma; İstanbul, Eskişehir, Nusaybin, Gaziantep, Ankara, Bursa, İzmir, Tarsus ve Sivas illerinden 42 liseden toplam 482 öğrenci ve öğretmen katıldı. Öğrenciler; hayvan hakları, eğitim, çevre ve engelli hakları gibi farklı alanlarda çalışan 14 STK ile bir araya geldi. Konuk konuşmacılar ise Prof.Dr.Levent Kurnaz (Boğaziçi Üniversitesi) ve Ahmet Harmancı, Sadık Ünlü, Asude Altıntaş, Ömer Görgülü idi.