Homecoming 2019 Son Yetmiş Yılın Mezunlarını Buluşturdu

1944’ten 2019’a kadar okulumuzdan mezun olanlar 17 Kasım’da Homecoming (Mezunlar Günü) kutlamasına geldiler.

Katılanlar arasında yaşı en ileri erkek mezun Demir Karamancı RC ENG 48 ve kadın mezun Gülgün Üstündağ ACG 44 oldu. Etkinlik çerçevesinde ’49 mezunları 70. yıllarını ve ’69 mezunları 50. yıllarını kutladılar.

İsimlerin okunmasının yanında, eski RC öğrencileri ve aileleri arkadaşlarıyla dostluklarını tazelediler, Dave Phillips sahasında geleneksel futbol turnuvasını izlediler ve kampüste en sevdikleri yerleri dolaştılar.