Okulumuzda öğrencilerimizin sosyalleşmelerine, okul kültürünü pekiştirmeye destek olan birçok alan vardır. Bunlardan biri olan Murat Karamancı Öğrenci Merkezi, hem yemek yenilen hem de birçok amaçla öğrencilerin bir araya geldiği bir mekandır. Ufak bir göletin yanında iç ve dış mekan olarak kullanılabilen bu alanın yanı sıra, kalabalık gruplar için dış alanlardaki “Forum” ya da “Rodney Wagner Memorial Maze” alanları bulunur. Diğer bir ortak alan olan “Commons” ise şık ve yeni tasarımı ile hem bir sosyalleşme, hem de yaratıcı atölyelerin olduğu bir alandır. Burada iş birliği içinde yapılan çalışmalar, öğrencilerimizi gelecekte yapacakları ekip çalışmalarına hazırlar.