Okul Tanıtım Turları ve Sanal Tur

Okul Tanıtım Turları

Okul Tanıtım Turları hakkında detaylı bilgi almak için okultanitim@robcol.k12.tr adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Sanal Tur

Buraya tıklayarak veya mobil cihazlarınıza ya da tabletlerinize RC 360 uygulamasını indirerek, okulumuzda sanal bir tura katılabilirsiniz. Eğer telefon cihazınızı içine yerleştirebileceğiniz bir 3D gözlüğünüz varsa gözlüğü, yoksa cihazın ekranını kullanarak gezebilirsiniz.

Uygulamayı Appstore ya da Google PlayStore’dan indirebilirsiniz. Uygulamayı indirmek için aşağıdaki karekodlardan uygun olanı seçin veya ilgili linki tıklayın. Uygulamayı kullanmaya yönelik bilgileri içeren kullanma kılavuzları da aşağıda yer almaktadır.

Kullanma Kılavuzu için buraya tıklayınız.

Kullanma Kılavuzu için buraya tıklayınız.