İstisnai öğrenci grubumuz, yerel ve uluslararası seçkin öğretmen kadromuzla sınıf dışı zamanlarda da teneffüs ve yemek saatlerinde, hafta sonlarında, akşam etkinliklerinde ve bire bir çalışma saatlerinde olmak üzere sınıf dışı zamanlarda da bir araya gelerek etkileşim içinde olurlar. Öğretmen ve çalışanlar, ebeveynlik ötesinde sorumluluk üstlenir ve öğrencilerle sınıf dışında da sağlıklı ilişkiler geliştirerek, kendilerine, diğer insanlara ve doğaya saygılı yetenekli, duyarlı ve katılımcı yetişkinler yetiştirmeyi amaçlar.