RC 21 Sınıfı Mezun Oldu

RC 21'in mezuniyet töreni 29 Haziran 2021'de Dave Phillips Field'da öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Töreni, Okul Müdürü Adam Oliver ve Türk Müdür Nilhan Çetinyamaç karşılama ve açılış konuşmalarıyla açtılar. Konuşmacı CNN International Kıdemli Muhabiri Arwa Damon RC 94 idi. Damon, konuşmasında öğrencileri selamladı: "COVID'in size verdiği o duygusal hız trenini alın ve onu güç motorunuza çevirin - hepsini alın ve sahip olun, çünkü günün sonunda SİZ yaptınız, başardınız! ” Damon'ın savaş muhabiri olmasını sağlayan pek çok önemli anlardan örnek vererek, öğrencileri hata yapmaktan korkmamaya çağırdı.

Öğretmen konuşmacı müzik öğretmeni Koray Demirkapı, 2021 sınıfının ne kadar dinamik ve özel olduğunun altını çizdi. Başta ofisine uğrayan öğrencilerle paylaştığı pek çok sohbet olmak üzere, 2021 sınıfıyla paylaştığı anılardan örnekler verdi. Fikrini dile getirmenin ve önemsediği değerler için dimdik ayakta durmanın öneminin altını çizerek konuşmasını sonlandırdı: “Dik durun ki bu ülke omuzlarınızın üzerinde yükselsin. Ulusu kuran Mustafa Kemal gibi dik durun."

Tören, diplomaların verilmesi ve okul marşının söylenmesiyle sona erdi.