Sene, Yaratıcı Atölyelerle Son Buldu

Robert Kolej öğrencileri ve öğretmenleri, 21 Haziran - 30 Haziran tarihleri ​​arasında RC ailesine 70'in üzerinde yaratıcı atölye çalışması düzenledi.

Milli Eğitim Bakanlığı, okulların 2 Temmuz'a kadar açık kalacağını duyurduğunda, tüm öğrenci, çalışanlar ve öğretmenlerden atölye düzenlemeleri veya istedikleri atölyelere katılmaları söylendi.

Arıcılık, yaratıcı yazarlık, çiçek, tiyatro, tenis, golf, satranç, RC nadir kitap koleksiyonu, kompostlama ve daha pek çok konuda atölyeler sunuldu. “Entegrasyon”, “Tebeşir Sokak Sanatı”, “Oturduğunuz Yeri Bulun” ve “Kriptografi: Gizli Kodların Matematiği” bu atölye başlıklarından bazıları.

Lise hazırlık öğrencisi Ece'ye göre, “İlgi alanlarımıza ve keşfetmek istediğimiz konulara göre seçim yapabildik. Bu yüzden keyifliydi. Çeşitli atölyeler vardı, bu durum işimize yaradı.” Öğrenciler sekiz atölye gününün dördünde kampüse davet edildi ve okulu bir kez daha hareketli tartışmalarla doldurdu. Ek olarak, fiziksel olarak gelemeyenler için uzaktan oturumlar düzenlendi. İngilizce ve Film öğretmeni Jameson Vierling, “Öğretmenleri ve öğrencileri farklı bir açıdan görmek, tutkularını paylaşmak ve öğretmenlerin öğrenci ve öğrencilerin öğretmen olmasına izin vermek beni en çok etkileyen şeydi, çünkü hepimiz birbirimizden öğrenebiliriz ve öğreniyoruz."

Atölyeleri sunmanın ardındaki amaç, zor bir yılı, hepimizin sevdiği bir duruma odaklanarak ve kutlayarak bitirmekti: öğrenmek ve meraklı olmak. Öğretmenlerin yeniden öğrenci olma şansının olması ve öğrencilerin öğretmen olmaları güzel deneyimlere sebep oldu. Bu yaklaşım, topluluğumuzun yılı olumlu bir şekilde bitirmesini sağladı ve bizlere okulumuzu özel kılan yönlerini hatırlattı.