Cumhuriyetimizin 96. Yılını Kutladık

Robert Kolej ailesi olarak Cumhuriyet Bayramımızın 96. yılını coşku ile kutladık. Türkiye milletinin onurlu, özgür ve eşit haklara sahip yurttaşları olarak devletin tek ve gerçek sahibi olmasının gururunu ve sevincini okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenlerimiz ve Cumhuriyet konserimizle yaşadık.

Törenimiz; okul müdürlerimizin ve 12. sınıf öğrencimiz Berk’in yaptığı konuşmalar, 11. sınıf öğrencimiz Marin’in sunduğu anlamlı şiirlerle tamamlandıktan sonra, günün heyecanı Cumhuriyet Konseri ile devam etti. Yeni Türkü müzik grubu öğrencilerimizle buluştu ve onlara coşkulu bir konser verdi.

Cumhuriyet Haftası etkinlikleri dahilinde, İstanbul Üniversitesinden Prof. Mehmet Alkan konuk konuşmacı olarak 11. ve 12. sınıflarımızla bir araya geldi, cumhuriyetin kuruluş tarihiyle ilgili paylaşımlarda bulundu.