Demirkan Aşetey Sanat Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

20. Demirkan Aşetey RC 76 Sanat Yarışması’nda ödüller, 30 Nisan Cuma günü online olarak gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Bu yıl da jüri, daha önceki senelerde olduğu gibi Robert Kolej mezunu sanatçılardan oluşuyordu:  İrem Kaneli RC 89, Hale Güngör Oppenheimer RC 00, and Gülşah Mürsaloğlu RC 08.

Demirkan Aşetey RC 76 Sanat Yarışması törenine yarışmacılar, RC 76 mezunları, sanat bölümü öğretmenleri ve diğer öğretmenlerle çalışanlar katıldılar. Sanat öğretmenleri Alex Downs ve Maria Sezer ile Okul Müdürü Adam Oliver açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler. Birincilik ödülünü “On God Complex and His Diet” başlıklı fotoğraf çalışmasıyla bir 10. sınıf öğrencisi kazandı. L12’den bir öğrenci ikinci oldu. Emotions All Over the Place ile üçüncülük ödülünü bir Lise 10 öğrencisi aldı.

Bu yarışmayla Demirkan Aşetey’in anısını yaşatarak 20 yıldır Robert Kolej’deki sanatçı öğrencileri sürekli destekleyen RC 76 mezunlarına özel teşekkürlerimizi içtenlikle sunarız.