Mezunlar Homecoming’de Bir Araya Geldi

7 Kasım'da tüm farklı yıllardan mezunlar, Homecoming için kampüste bir araya geldi.

Geleneksel olarak toplanılan Gould merdivenleri yerine ilk kez açık havada Maze’in önünde toplanıldı. Yaşanan başka bir ilk ise, Maze’de Roll Call’un yapılmasıydı. Mehmet Baler RC 51, her yıl olduğu gibi okul şarkılarını seslendirdi ve tören, okul şarkılarının okunmasıyla sona erdi.

Sabahtan Roll Call'a kadar çaldıkları akılda kalıcı repertuarıyla Homecoming atmosferini renklendiren okul orkestrası, büyük ilgi çekti.

500'den fazla mezun, kampüsü ziyaret ederek okul günlerinin hatıralarını yeniden yaşadı.