Jane Page Edebiyat Yarışmasını Kazanan Öğrencilerimiz Ödüllerini Aldılar

Robert Kolej’de her yıl tekrarlanan Jane Page Edebiyat Yarışmasının 10. yılı, 26 Nisan Perşembe günü kütüphanenin büyük salonunda kutlandı. Vladimir Nabokov’un isabetli şekilde söylediği gibi, yazar, “bir hikayecidir, bir öğretmendir ve bir büyücüdür”; işte bu öyküler, şiirler ve kısa senaryolar aynen bu tanıma uyuyordu. Yazarlarımızın eserlerinin İngilizce öğretmenleri tarafından okunması geleneği, gene öğrencilere ve izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

RC’deki en yaratıcı yazarların ödüllendirildiği Jane Page Edebiyat Yarışması, 2009 yılında İngilizce öğretmeni Maura Kelly tarafından başlatılmıştı.