RC Diller Gününü Kutladı

Avrupa Diller Günüyle eşzamanlı olarak RC’de 26 Eylül’de Diller Günü kutlandı. Öğrenciler farklı dillerin tanıtıldığı gün vesilesiyle çeşitli etkinliklere katıldılar.

Mermer Salonda (Marble Hall) eğlenceli bulmacalar, THP (Toplum Hizmeti Programı) yararına kek satışı, Gould binasındaki Ortak Alanda karaoke, MKSC’de yemek saatlerinde özel menüler ve Faculty Parlor’da öğle konserleri gerçekleştirildi. Bu yıl öğretmenler bildikleri yabancı dillerde bazı cümleleri paylaşma ve öğretme fırsatını değerlendirdiler, okulun çeşitli yerlerindeki panolarda Çince, İspanyolca, Japonca ve diğer dillerden örnekler dikkati çekti.

RC İkinci Yabancı Dil Bölümü, öğrencilerimizin çok dil konuşmanın ve çok kültürlü olmanın önemini kavramalarından son derece mutluydu.