RC Indie Tiyatro Kulübü, Öğrencilerin Özgün Eserlerini Oynuyor

RC Indie Tiyatro Kulübü 28 Aralık'ta bir 12. sınıf öğrencisinin yazdığı, ve bir diğer 12. sınıf öğrencisinin yönettiği İmza oyununu sahneledi. Nişanlısı, annesi Suzan ve babası İbrahim ile birlikte akşam yemeğindeyken, Gaye Halil'le evlenmek istediğini açıklar, bunun üzerine Halil nasılsa fazla bir şeyin değişmeyeceğini söyler. Derken Gaye nedeni belli olmayan şekilde hasta olur ve komaya girer. Ondan sonra ilişkilerde kargaşa başlar, otoriter anne ile suskun baba, Gaye için ne yapacaklarına karar veremezler. Acı olan, Gaye'ye yakın kişilerin o komada yatarken kendi üzüntülerini ön plana koymalarıdır. Psikolog dahi, dikkatini Suzan ve İbrahim'in ilişkilerini düzeltmeye vermek yerine kendi egosunu tatmin etmeye çalışır. Dilmen'in gerçekçi diyalogları ve Temel'in gerçekçi ev sahneleri ile hayal sahneleri arasında gidip gelen kurgusu sayesinde sürükleyici bir özgün tiyatro oyunu izledik.