RCS Academy ile Öğrenciler Çok İyi Zaman Geçirdiler

Bu yaz RCS Academy, 60 katılımcıyı ve 10 Robert Kolej öğretmenini ve danışmanlarını bir araya getirdi. 13 farklı yarım günlük ders ile RCS Academy'ye Türkiye'nin 11 farklı şehrinden öğrenciler uzaktan erişim sağladı.

RCS Akademi, katılımcılar için öğrenme fırsatları yaratmayı ve eğitim-öğretim yılı boyunca katılımcılara sunulanlardan farklı ve yeni olarak eğlenceli ve heyecan verici dersler sunmayı amaçladı. Yarım günlük programlar İngilizce olarak yürütüldü ve teknoloji, matematik, beşeri bilimler, edebiyat ve müzik alanlarında çeşitli dersler verildi.

Bu yılki “online” derslerle, RCS Academy rağbet gören konular sundu ve eğitmenlerimiz genç katılımcıları farklı konularla tanıştırdı.

2021 yılında açılan dersler:

• Üniversite Danışmanlığı: Üniversite Kabulleri Gerçekten Ne İstiyor?
  • Yaratıcı Problem Çözme
  • Kriptografi: Gizli Kodların Matematiği
  • Elektronik Müzik
  • Sanatsal Sesini Bulmak – Bir Üniversite Sanat Portföyüne Doğru
  • Arduino ile Mikrodenetleyicilere Giriş
  • Python Programlama Diline Giriş
  • Gençlerle Felsefe – Düşün ve Yarat!
  • RC Büyücülük Dünyası
  • Senaryo Yazma 101

12-16 yaş arası katılımcılar, bu yaz üç-iki haftalık seanslarda hem İngilizce konuşma imkanı buldular hem de farklı konularla ilgili bilgiler edindiler. RCS Akademi 2022 yılında da yeni derslerle devam edecek.