2019-20 Akademik Yılı Başladı

4 Eylül’de “Rodney Wagner Maze” alanında yapılan açılış töreninde öğrenciler ve öğretmenler yeni bir ders yılına daha başlamanın heyecanını yaşadılar. Türk Müdür Nilhan Çetinyamaç, İngilizce öğretmeni Jason Leiter, Türkçe Öğretmeni Melek Girey İnce, Öğrenci Birliği Başkanı ve Okul Müdürü Adam Oliver’ın konuşmaları, başarılı bir akademik yıl olması için dilekleri ve hedefleri dile getirdi. Tören, okul şarkısıyla sona erdi.

Bu yıl, Robert Kolej’e devam eden 1042 öğrencinin geldikleri illeri görmek için buraya tıklayınız.