Öğrencilerin güvenli bir şekilde okula taşınması ve evlerine ulaştırılması Robert Kolej’in öncelikleri arasındadır. Detaylı ve rekabetçi bir süreç sonunda beraber çalışmaya karar verdiğimiz iş ortaklarımız, titizlikle sundukları hizmetin güvenilir ve üstün kaliteli olmasına önem verir. Ulaşım için bakımlı, konforlu ve yeni araçlar tercih edilir. İş sağlığı güvenliği ve mevzuata uygunluğu açısından araçların ve sürücülerin tüm denetimleri düzenli olarak yapılır.

Robert Kolej’de öğrencilere güvenli besin sunulmasına, yemeklerin çeşitli ve yüksek besin değerine sahip olmasına özen gösterilir. Güvenilir kaynaklardan olmasına özen gösterilen yemeklerden her gün şahit numune alınır ve gerektiği bir durumda analiz yapılabilmesi için bu numuneler 72 saat bekletilir. Periyodik olarak bir doktor eşliğinde hijyen denetimleri yapılır. Yemek komitemiz diyetisyen, gıda mühendisi ve öğrencilerin üyelerinin de katılımı ile aylık olarak menü toplantıları yaparak besin değerleri, tercihler ve kalori değerleri üzerinden geçerek menüler oluştururlar. Vejetaryen öğrencilerimize de baklagiller, sebze, çorba ve salatadan oluşan besin değeri yüksek alternatifler sunulur.