Açılış Töreni Suna Kıraç Tiyatrosu'nda Düzenlendi

2021-22 eğitim öğretim yılı açılış töreni, hava şartlarının uygun olmadığı gerekçesiyle tiyatroda gerçekleştirildi. Tören, Covid protokollerine uygun olarak iki kez gerçekleştirildi.

Günün öne çıkanları arasında Edward de Bono'nun Altı Şapkalı Şapka tekniğini kullanarak tavsiyelerde bulunan Türk Müdür Nilhan Çetinyamaç'ın konuşması yer alıyor. Öğrenci Konseyi Başkanı İdil Çenberci, RC eğitiminde yönünü bulması için geçmişteki ve gelecekteki kendine tavsiyelerde bulundu. Okul Müdürü Adam Oliver, hepimizin birçok önceliği ve projeyi dengelememiz gerektiğini, ancak bunlardan birini sık sık düşürebileceğimizi hatırlattı. Şu öğütleri verdi: "Başarılı olmayı hedefleyin, ancak işlerin ters gitmesine hazır olun. Başarısızlığın enerjisini ve yenilginin acısını yeni yörüngelere dönüştürün. Yeniden gruplandırın ve yeniden başlatın. Farklı kurslar planlayın. Yeni yörüngelere girin. Bilinmeyen yerleri keşfedin."

Tören, Robert Kolej okul şarkısıyla sona erdi, lise hazırlık öğrencileri şarkıyı ilk kez söylediler.