Okul Tanıtım Toplantısı

OKUL TANITIM TOPLANTISI

COVİD-19 nedeniyle bu kayıt döneminde tanıtım toplantımız sanal ortamda olacaktır.

Katılım sayısı sınırlı olacak sanal toplantıya, 17 Temmuz Cuma günü ilan edilen taban Merkezi Sınav Puana eşit ve üstünde puan almış ve ön kayıt yaptırmış olan öğrenciler/ velileri katılabileceklerdir. Sanal platformda yapacağımız toplantıda okulumuzun akademik programı, ders dışı etkinlikleri, topluma hizmet projeleri (THP), öğrenci yaşamı ve yatılılık hayatı tanıtılacaktır.

19 Temmuz 2020, Pazar günü saat 14.00’de yapılacak toplantılara katılmak isteyen veli ve öğrencilerin okulun web sitesinde ilan edilen adresten online form doldurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Online kayıt 17-18 Temmuz (18 Temmuz saat 14.00’ye kadar) tarihleri arasında açık olacaktır. Kayıt yaptırmayan veli sanal toplantıya kabul edilmeyecektir.

Toplantı öncesinde kayıt yaptırmış olan velilere toplantı linki gönderilecektir.