RC Quarterly

Robert Kolej’de Çevresel Sürdürülebilirlik

RC’nin kampüsü, okulun kalbi ve ruhu olmasının yanı sıra dünyanın en güzel kampüslerinden biri. RC, ilk uzun vadeli sürdürülebilirlik planı olan Hummingbird Projesi'ni geliştirmeye başladığı bugünlerde, kampüsten paylaşılacak çok sayıda haber var.

Robert Kolej’de 21. Yüzyıl Sanat Programı

Sanat Bölümü Başkanı ve Fotoğrafçılık Öğretmeni Alex Downs ile Sohbet (Kış 2020/2021 Sayısından)

Kış 2020/2021 Sayısından

RCQ, RC’nin en yeni kulüplerinden birinin olan Sokak Sanatı Kulübün danışmanı Narciso Argüelles ile bir röportaj yaptı.

İlkbahar/Yaz 2020 Sayısından

Kapak konusu olan yazıdan yapılan bu alıntıda öğretmenler pandemi nedeniyle uzaktan eğitime geçiş dönemini anlatıyorlar.

İlkbahar/Yaz 2020 Saysından

Bu yıl Robert Kolej, Kurucular Haftası olarak adlandırılan ve okulun tarihçesinin kutlandığı bir etkinlik haftası düzenledi.

2019/2020 Kış Sayısından

Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcısı ve eski Müzik Direktörü Margaret Halıcıoğlu, son otuz senedeki Robert Kolej müzikalleri ile ilgili hatıralarını anlatıyor.

2019/2020 Kış Sayısından

Robert Kolej Okul Müdürü Adam Oliver; eğitim konusundaki görüşlerini, Robert Kolej'in vizyonunu ve Türkiye izlenimlerini paylaşıyor.

İlkbahar/Yaz 2019 Sayısından

Robert Kolej'de Teknoloji

RCQ, Robert Kolej'in teknoloji vizyonunu ve eğitimdeki pratik uygulamalarını inceliyor.

İlkbahar/Yaz 2019 Sayısından

Her şey Anderson Hall’un çatı katında başlamıştı

The Bosphorus bu yıl 60. yaşını kutluyor. Kurucuları gazetenin ilk yıllarını anlatıyor.

RCQ 53 Sayısından:

RC Ailesi için Ortak Alan

Okulun kalbinde, öğrencilerin sosyalleşebildiği, iş birliğini mümkün kılan yeni bir alan oluşturuldu: “RC Commons”.