Robert Kolej’de öğrencilerimizin gerek bireysel gerek takım olarak potansiyellerini ortaya koymalarını teşvik eden olumlu bir ortam yaratmayı hedefleriz. Okulumuzda sporun birçok dalını kapsayan kulüpler ve takımlar bulunur. Öğrencilere ilgi ve yetenek sahibi oldukları alanları keşfedebilecekleri ortam sağlanır. Antrenörlerimiz sporcu öğrencilerimize sorumluluk duygusu, kendine ve başkalarına saygı, dürüst oyunculuk ve özveri değerlerini aşılamayı amaçlar. Robert Kolej’in sporcu öğrencileri daima ellerinden gelen çabayı göstermeye, nezaket içinde kazanmaya, kaybettiklerinde ise onurlu bir şekilde davranmaya teşvik edilir.